Tuff industri

Hej på er! Sett bevis på att det har kommit snö hemma, fy fan va mysigt. Hoppas det har kommit flera decimeter när jag landar på Arlanda den 20:e dec:))
 
Sista jobbdagen på kontoret för denna veckan. Och för nästa vecka också för den delen - för imorgon åker jag till Zanzibar i 9 dagar hihi. Vet du inte vad Zanzibar är? Jo det är två öar tillhörande Tanzania. Mest känd är den för sina vita stränder, dykning, snorkling, kryddor och ja, för att det är ett paradis helt enkelt.
Vår uppgift är att prova på olika hotell, inspektera dem om vi kan sälja dem vidare till våra kunder. Vi ska även prova på lite aktiviteter, det är ju trots allt viktigt att man vet vad man säljer!
Kommer vara där med Efflyn och Merete tills på fredagen den 5:e dec, sedan stannar jag och Merete på "semester" över helgen innan vi åker tillbaka till Dar.
 
 
I tisdags var jag, Merete och Kent-David och utforskade Mbudya Island (jobbrelaterat) som ligger 20 minuter med båt från vårat kontor. Det är hårt att vara i resebranschen:) Otroligt vacker liten ö med klart vatten och fina stränder. Vi käkade fish and chips, fast inte den fish n chips man är van vid. Här åt vi en hel grillad fisk och pommes, med händerna, på stranden. Smakade såå gott.
 
Igår var vi på bio också, Interstellar, i Oyster Bay. En amerikansk film på en indisk bio i Tanzania... Betalde 40 kronor och det var riktigt bra ljudsystem och bekväma stolar. Biopopcorn och cola på köpet!
 
Hoppas alla mår bra där hemma och mina vänner ute i världen. :) Tänker massor på er!
Kramar